Huidverzorging

Wondermiddel tegen rimpels

Rimpels en fijne lijntjes zijn een onvermijdelijk en zichtbaar onderdeel van het ouder worden van de huid. Bij het ouder worden, verliest onze huid elastisch en vochtbuffer. Daardoor wordt het droger en ontstaan er rimpels. Rimpelvorming kun je niet volledig voorkomen. Er zijn wel verschillende manieren om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. En natuurlijk het wondermiddel tegen rimpels. In dit artikel behandelen we het ontstaan van rimpels, geven we tips tegen rimpels en introduceren we het wondermiddel tegen rimpels van Perfect Age.

Hoe ontstaan rimpels?

Zoals je al hebt gelezen, zijn rimpels een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. Er zijn naast het toenemen van je leeftijd ook andere factoren die zorgen voor het ontstaan van rimpels. Als je jezelf afvraagt ‘hoe ontstaan rimpels?’ heb je hier enkele mogelijke oorzaken:

 • Zonlicht. Overmatige blootstelling aan UV straling kan de huidcellen in de diepere lagen beschadigen. Hierdoor breekt de huid van binnen af en gaat het ontstaan van rimpels sneller.
 • Nicotine. Bij het binnenkrijgen van nicotine door roken vernauwen je bloedvaten. Nauwe bloedvaten kunnen minder zuurstof en voedingsstoffen transporteren. Je huid krijgt een tekort en veroudert snel. Door deze veroudering ontstaan er rimpels.
 • Onvoldoende slaap. Te weinig slaap of een slechte slaapkwaliteit zorgt voor een ophoping van cortisol, het stresshormoon. Teveel cortisol geeft vroegtijdige huidveroudering.
 • Droge huid: Wanneer onze huid uitdroogt, worden rimpels zichtbaarder. Het is daarom belangrijk om onze huid gehydrateerd te houden.
 • Expressie: Herhaaldelijke gezichtsuitdrukkingen kunnen bijdragen aan het ontstaan van rimpels, vooral rond de ogen en mond.

Beste tips tegen rimpels én het wondermiddel tegen rimpels

Zet je deze tips tegen rimpels al in? Het wondermiddel tegen rimpels hebben we ook toegevoegd. Dáárom beoordelen de gebruikers van Perfect Age het merk met een gemiddelde van een 9,2! Hoewel we rimpels niet volledig kunnen voorkomen, zijn er verschillende manieren om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. Hieronder staan de beste tips én het wondermiddel tegen rimpels:

 1. Vermijd direct zonlicht: De meest effectieve manier om schade door UV straling tegen te gaan is jezelf beschermen. Draag bedekkende kleding, smeer je goed in met een crème met factor, gebruik een hoed en blijf zoveel mogelijk in de schaduw.
 2. Stop met roken: Roken zorgt voor een versnelling van huidveroudering en het ontstaan van rimpels. Daarnaast geeft stoppen met roken ook meer energie, minder kans op hart- en vaatziekten en andere ongemakken.
 3. Slaap en rust voldoende: Gun jezelf minimaal 7 uur per nacht slaap. De productie van het stresshormoon cortisol zal minderen. Voldoende rust voorkomt vroegtijdige rimpelvorming, maar is nog geen wondermiddel tegen rimpels.
 4. Hydrateer je lichaam: Drink voldoende water en gebruik hydraterende crèmes om je huid gehydrateerd te houden. Nóg belangrijker is het eten van vochtrijk voedsel. Dat heeft een langere hydraterende werking in je lichaam. Zo voorkom je het ontstaan ​​van rimpels.
 5. Vermijd stress: Situaties met stress kunnen bijdragen aan vroegtijdige veroudering van de huid. Ontspan regelmatig en neem de tijd voor zelfzorg. Meditatie, luieren of wandelen kunnen daarbij helpen.

Tip 6: het wondermiddel tegen rimpels

Er is geen wondermiddel tegen rimpels met één specifiek stofje. Wél zijn onze huidspecialisten en onze klanten het er over eens: het wondermiddel tegen rimpels is het aanpakken van rimpels van binnenuit én buitenaf.

Wondermiddel tegen rimpels van binnenuit

Een gezonde huid vernieuwd zichzelf iedere 28 tot 40 dagen. Op het moment dat er nieuwe huidcellen worden aangemaakt worden de bouwstoffen hiervoor uit het bloed gehaald. Door je huid van binnenuit te voeden met de juiste vitaminen en mineralen zorg je voor een goede huidopbouw.

Dat doe je met de Beauty Optimizer. Dit supplement geeft je huid van binnenuit wat het nodig heeft. Met één capsule per dag krijg je 15 essentiële vitaminen en mineralen binnen. Dat zijn de bouwstenen voor een gezonde huid.

Je huid van buitenaf verzorgen

Eenmaal aangemaakt hebben de huidcellen onderhoud nodig. Dit doe je door dagelijks je huid te reinigen, te voeden en te verzorgen.

Het reinigen doe je met de Soft Cleansing Milk. Deze reiniging is geschikt voor alle huidtypes en reinigt tot diep in de poriën. Zo maak je je huid klaar voor de voedingsstoffen vanuit het serum en de crème. Het Correcting Serum voedt je huid met een diepe en lange hydratatie. De Renew Cream 24H is een dag- en nachtcrème met vitamine A, C en E.

Voeding tegen rimpels

Voeding heeft ook veel invloed op de fitheid van je huid. Gezond eten en een gezonde levensstijl kunnen bijdragen aan het verminderen van rimpels. Hieronder staan enkele voedingsmiddelen die kunnen helpen om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen:

 1. Vis: Vis bevat omega-3 vetzuren, die helpen bij het hydrateren van de huid en het verminderen van ontstekingen. Dit kan bijdragen aan het verminderen van rimpels.
 2. Bessen: Bessen zijn rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen, die kunnen leiden tot vroegtijdige veroudering.
 3. Groene bladgroenten: Groene bladgroenten bevatten veel vitamine C, wat een belangrijke rol speelt bij de productie van collageen in onze huid. Collageen is essentieel voor een stevige en elastische huid.
 4. Noten: Noten bevatten vitamine E, wat helpt bij het behouden van een gezonde huidbarrière en het voorkomen van vochtverlies dat kan leiden tot rimpels.
vitaminen voor een gezonde huid (1)
Voedingssupplementen zorgen voor
voldoende aanvoer van vitaminen en mineralen
voor een gezonde huid.

Perfect Age anti-rimpel aanpak

Naast een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet, kan het gebruik van anti-rimpelcrèmes ook helpen om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. Perfect Age producten zijn speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door middel van natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur, collageen en vitamine E.

Hyaluronzuur is een natuurlijk ingrediënt dat van nature voorkomt in ons lichaam en kan helpen bij het hydrateren van de huid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Collageen is essentieel voor een elastische huid, terwijl vitamine E helpt bij het behouden van een gezonde huidbarrière.

Perfect Age producten gebruik je dagelijks als onderdeel van je huidverzorgingsroutine. Hiermee verminder je de zichtbaarheid van rimpels en krijg je een gezondere, jonger uitziende huid.

Conclusie

Hoewel we rimpels niet volledig kunnen voorkomen, zijn er verschillende manieren om hun zichtbaarheid te verminderen. Door regelmatige lichaamsbeweging, voldoende slaap, hydratatie en het vermijden van schadelijke gewoontes zoals roken, kunnen we onze huid gezond houden en het ontstaan ​​van rimpels vertragen. Het eten van een uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan antioxidanten en omega-3 vetzuren kan ook bijdragen aan een gezondere huid.

Perfect Age producten zijn speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen door middel van natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur, collageen en vitamine E. Door deze tips op te volgen en Perfect Age aanpak van binnenuit én buitenaf toe te voegen aan je dagelijkse routine, kun je genieten van een gezondere, jonger uitziende huid.