Een huidverslapping kan komen door meerdere oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is de afname van collageen en hyaluronzuur. Een andere oorzaak is het verliezen van vet, waardoor je huid minder gevuld is dan voorheen. Een huidverslapping komt ook voor na een liposuctie (vetverwijdering). Belangrijk bij een huidverslapping is de huid van buiten én van binnen te verzorgen.

Huidverslapping van buitenaf verzorgen

Een aanpak van buitenaf is de meest voor de hand liggende manier tegen huidverslapping. Een goede crème zou veel kunnen helpen bij een huidverslapping. Afhankelijk van de oorzaak is het met een crème goed te behandelen. Een goede huidverzorging kent eigenlijk twee stappen: Verzorgen en voeden.

Huidverslapping huid verzorgen

Het verzorgen van je huid waar huidverslapping is opgetreden doe je met de Anti-Glycation Cream. Deze crème beschermt de huid tegen verdere structurele verminderingen. Door de actieve ingrediënten Vitamine A, C en E, stimuleert het de productie van collageen. Hierdoor is de huid elastischer en voelt het strakker aan. Een huidverslapping van buitenaf verzorgen doe je met de Anti-Glycation Cream.

Huidverslapping van binnenuit verzorgen

Met een goede crème, zoals de Anti-Glycation Cream, ga je huidverslapping van buitenaf tegen. Je verzorgt de huid en de crème werkt in de huid. Wil je maximaal resultaat tegen huidverslapping? Gebruik dan, naast de crème, onze supplementen tegen huidverslapping. Deze gaan huidverslapping van binnenuit tegen.

Supplement hyaluronzuur tegen huidverslapping

Ons supplement Hyaluronic Skin Booster geeft de huid van binnenuit de nodige volume. Hyaluronzuur is een effectief stofje in je huid wat na je 25ste levensjaar ieder jaar geleidelijk afneemt. Glycatie van de huid versneld dit proces. Daarom voedt de Hyaluronic Skin Booster de huid van binnenuit met hyaluronzuur. Rimpels verminderen en de huid wordt steviger.

Serum tegen huidverslapping

Door unieke NDGA-technologie toe te passen, is het Correcting Serum in staat huidverslapping tegen te gaan. Het serum kent een hoge concentratie hyaluronzuur, aloë vera en Glycerine waarmee je jouw huid een boost geeft. Het is geschikt voor ieder huidtype en geeft een actieve hydratatie van 24 uur.