Huidverzorging

Beste middel tegen acne

middel tegen acne

Het beste middel tegen acne bestaat niet. Acne is een ernstige huidaandoening. Het heeft een behoorlijke invloed op je dagelijkse leven. In de zoektocht naar wat het beste werkt tegen acne kom je van alles tegen. In deze blog:

 • Wat veroorzaakt acne?
 • Praktische tips tegen acne
 • Wat is het beste middel tegen acne?
 • Hoeveel tijd kost acne herstellen?

Wat veroorzaakt acne?

Door het veranderen van hormonen verhoogt de productie van talg. Dit talg is een natuurlijk systeem wat ervoor zorgt dat er een beschermend en onzichtbaar vetlaatje op je huid ligt. Hormonen veranderen, de talgproductie neemt toe en je weerstand wordt lager. Dit veroorzaakt acne. Er ontstaan puistjes en onderhuidse ontstekingen: acne. De oorzaak van acne is voor een gedeelte niet te beïnvloeden. Wat kun je zelf doen tegen acne?

Praktische tips tegen acne

Het beste middel tegen acne gaat altijd samen met wat je zelf al eenvoudig kan doen tegen acne. Onze huidspecialisten hebben de belangrijkste tips tegen acne voor je op een rijtje gezet:

 • Houd je gezicht, hals en decolleté schoon en reinig je huid twee keer per dag met een milde cleanser. Door je huid goed te reinigen geef je invloeden van buitenaf weinig kans.
 • Doordat acne ontstekingen zijn, is het belangrijk veel gezonde voeding (met zink) te eten en water te drinken. Suiker, vet en rood vlees zorgen voor meer ontstekingen.
 • Druk of knijp de puistjes niet uit. Het zorgt voor extra kwetsbaarheid van de huid én stimuleert littekenvorming.
 • Vermijd de zon op krachtige uren. De UV straling dringt door de eerste huidlagen heen en dat helpt het herstel niet.
 • Roken verarmt de huid, zorgt voor een slechte doorbloeding en verhoging van ontstekingswaarden. Ideaal voor acne.

Deze praktische tips tegen acne zijn dagelijks toepasbaar. Er zijn uiteraard nog meer tips en allemaal natuurlijke middeltjes. Ook die beweren dat het goed tegen acne werkt. De huisspecialisten van Perfect Age hebben een bewezen succesvolle aanpak met twee stappen om acne te behandelen.

Wat is het beste middel tegen acne?

Het beste middel tegen acne is niet één wondermiddel of één specifiek stofje. Het beste middel tegen acne is een behandeling die je zelf kan uitvoeren en past bij jouw huid. Je reinigt, voedt en verzorgt de huid van binnenuit en van buiten. Het beste middel tegen acne van binnenuit behandelen. Dit doen we met onze Beauty Optimizer. Je huid heeft verzorging van binnenuit nodig met de juiste vitaminen en mineralen. Veel kan de huid opnemen van buitenaf, maar de meeste en efficiëntste manier van je huid verzorgen is die van binnenuit te voeden met de juiste hoeveelheden en soorten voedingsstoffen.

Beauty Optimizer: Gezonde huid, nagels en vitaminen tegen haaruitval

Beauty Optimizer

De Beauty Optimizer is het beste middel tegen acne als voedingssupplement. Na een jarenlange ontwikkeling met cosmetisch artsen en huidspecialisten is Perfect Age met de Beauty Optimizer tot deze unieke formule gekomen. Om het beste middel tegen acne te kunnen gebruiken, heb je een aantal actieve ingrediënten nodig die ook in de dit supplement zitten:

 • Vitamine B3; Vitamine B3 is belangrijk voor de huid in de strijd tegen ontstekingen en uitslag.
 • Vitamine B11; ook bekend als Floliumzuur. Dit zorgt voor zuurstoftransport en de aanmaak van rode bloedcellen.
 • Biotine (Vitamine H); De werking van dit enzym zorgt ervoor dat in het organisme koolstofdioxide gefixeerd wordt en gaat dus schadelijke stoffen in het lichaam tegen. Biotine draagt ook bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar, en een normale werking van het zenuwstelsel.
 • Vitamine C; Vitamine C is een sterke anti-oxidant en beschermt cellen tegen schade. Vitamine C is ook belangrijk voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer uit voeding en het blijven ondersteunen van de weerstand.
 • Hyaluronzuur zorgt dat de huid van nature gehydrateerd blijft.

De voeding van binnenuit is net zo belangrijk als de huid verzorgen met het beste middel tegen acne: onze Perfect Sebo lijn.

De Perfect Sebo lijn als beste middel tegen acne

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met acne klachten. Het kent een aantal werkzame stoffen die effectief werken om acne van buitenaf zelf te kunnen behandelen. Dit doe je dagelijks met een aantal stappen:

 1. Je huid reinigen met de Perfect Sebo Intense Foam: een schuimende reiniger die de acne-gevoelige huid reinigt op de juiste manier; niet vet en parfumvrij.
 2. Je huid kalmeren met de Perfect Sebo Intense Mist: een verfrissende lotion die overtollig talg en dode huidcellen verwijdert met een kalmerende werking.
 3. Je huid verzorgen met de Perfect Sebo Cream: een lichte creme die snel en diep de huid indringt en onzuiverheden tegengaat en de huid optimaal hydrateert. De huid voelt zachter en wordt gladder; de juiste verzorging van de huid.
 4. Je huid voeden met de Perfect Sebo Serum: een voedende serum met talg regulerend effect. Bevordert de vernietiging van bacteriën, werkt ontstekingsremmend en verminderd roodheid en irritatie.

Zo zie je dat het beste middel tegen acne niet 1 specifieke stof is. Het is een combinatie van de juiste aanpak met onze Perfect Sebo lijn en de juiste voeding van binnenuit bij acne met de Beauty Optimizer.

Bestel nu het voordeelpakket Perfect Sebo en ga voor 25% korting met de Beauty Optimizer met herhaalgemak. Je bestelling wordt iedere werkdag om 23:00 uur gratis verzonden.

Hoeveel tijd kost acne herstellen?

Acne herstellen gaat zo snel als je huid vernieuwd. Je huid vernieuwd iedere 28 dagen, behalve bij Psoriasis, daarbij is het korter, vandaar de schilfervorming. De tijd die het herstellen van acne in beslag neemt is ook afhankelijk van hoe je het aanpakt.

Bij het gebruik van de combinatie Beauty Optimizer en Perfect Sebo producten zal de huid de eerste drie weken afvalstoffen afvoeren en de talgproductie reguleren. Daarna begint het herstel. Dit neemt meestal 4 tot 6 weken in beslag..

Veel plezier van je acne-vrije huid! Bestel vandaag en geniet morgen!