Huidverzorging

Dermatitis Perioralis behandeling met deze ingrediënten

Heb je last van rode, jeukende huid rond de mond en neus? Dan is de kans groot dat je last hebt van de Dermatitis Perioralis huidaandoening. Dit is een huidaandoening die vaak voorkomt bij vrouwen van middelbare leeftijd, maar kan in principe bij iedereen voorkomen. De periode wanneer deze klachten opspelen is meestal in de wintermaanden. In de volksmond wordt deze huidziekte ook wel clownseczeem genoemd.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze huidaandoening te behandelen en te verzachten. In deze blogpost geven we je 5 tips tegen Dermatitis Perioralis en maak je kennis met een product dat je huid kan helpen herstellen.

Wat is Dermatitis Perioralis?

Dermatitis Perioralis is een ontsteking van de huid rond de mond. Het is vergelijkbaar met normale eczeem, maar dan uit het zich specifiek rond de ogen en de mond. De Dermatitis Perioralis huidziekten kenmerken zijn:

 • Rode bultjes
 • Puistjes
 • Schilfering
 • Jeuk
 • Brandend gevoel
 • Rode ogen
 • Gevoelige mondhoeken

Het is belangrijk om te weten dat dit een veelvoorkomend probleem is en dat je zeker niet de enige bent die hiermee te maken heeft.

Dermatitis Perioralis ogen

Dermatitis perioralis ronde  ogen ontstaat vaak door het gebruik van steroïde crèmes. Dat zijn ingrediënten op hormoonbasis die in veel crèmes zitten. Ook andere factoren zoals stress, hormonale schommelingen of bepaalde cosmetica kunnen het triggeren. Dermatitis perioralis rond de ogen voorkom je door een kalmerende en ontstekingsremmende creme te gebruiken. Verder op in dit artikel vindt je die.

5 Tips tegen Dermatitis Perioralis

Een Dermatitis Perioralis behandeling is voor veel mensen een hele uitdaging. Misschien ben je al weken bezig om het tegen te gaan. Met deze tips en de crème die geschikt is voor de huid rond de ogen en mond, kom je van Dermatitis Perioralis af. Hier zijn vijf tips die je kunnen helpen:

 1. Vermijd irriterende stoffen: Probeer producten met alcohol, parfum of andere irriterende stoffen te vermijden. Deze kunnen de huid verder irriteren en de aandoening verergeren. Pas op met cosmetica.
 2. Kies voor zachte producten: Gebruik producten die speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid. Deze producten zijn vaak vrij van irriterende stoffen en helpen de huid te kalmeren. Producten met genezende ingrediënten helpen de ontstekingen te verminderen.
 3. Hydrateer je huid: Een droge huid kunnen de symptomen verergeren. Het is daarom belangrijk om je huid goed te hydrateren. Dat doe je door genoeg te drinken, en vochtrijk voedsel te eten.
 4. Eet gezond: voeding is bij huidklachten erg belangrijk. Kies voor veel groenten en fruit, eet en drink zo min mogelijk suikers. Kijk ook uit voor verstopte suikers in bijvoorbeeld light producten. Alcohol, roken en gebruik van drugs helpen de ontstekingen in je huid vooruit.
 5. Gebruik de Perfect Age Eye and Lip Contour Cream: Deze crème is speciaal ontworpen om de huid rond de ogen en lippen te verzachten en te hydrateren. Met natuurlijke extracten gaat het ontstekingen in de huid tegen, vernieuwd het de huidcellen en gaat roodheid en jeuk direct tegen.
beste anti wallen creme
De Eye and Lip Contour Cream masseer je zachtjes in de huid.
Doe dit twee keer per dag tot de klachten over zijn.

Perfect Age Eye and Lip Contour Cream tegen Dermatitis Perioralis

De Perfect Age Eye and Lip Contour Cream is een uniek product dat speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid rond de ogen en lippen. Het bevat voedende ingrediënten die de huid hydrateren, kalmeren en herstellen. De Eye and Lip Contour Cream heeft genezende ingrediënten en valt daarmee in de cosmeceuticals. Deze producten worden gebruikt door cosmetisch artsen en huidtherapeutes bij een Dermatitis Perioralis behandeling, eczeem, psoriasis, acne en andere huidaandoeningen.

Natuurlijke extracten zoals algen, citroen, appel, perzik, tarwekiemen, haver en ginseng regenereren de huid. Dat betekent dat het celvernieuwing op een gezonde manier stimuleert en de huidcellen gezond houdt. Daarnaast helpt het om de tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes en rimpels. Deze crème is een waardevolle aanvulling op je huidverzorgingsroutine als je last hebt van eczeem, roodheid of schilfering rond ogen en mond. Het is zacht voor de huid, vrij van irriterende stoffen en helpt de huid te herstellen en te verjongen.

Eye and Lip contour cream Perfect Age

Dermatitis Perioralis behandeling van binnenuit

Wist je dat een optimale inname van vitaminen en mineralen kan bijdragen aan de verbetering van je huid? Vitaminen zoals A, C en H zijn essentieel voor een gezonde huid. Mineralen zoals chlorofyl en hyaluronzuur helpen ook bij de genezing van de huid. Ze functioneren als de bouwstenen van je huid en helpen bij een dermatitis perioralis behandeling van binnenuit.

Voor een dermatitis perioralis behandeling van binnenuit gebruik je de Beauty Optimizer. Dit is een supplement dat speciaal is ontwikkeld om je huid van binnenuit te voeden. Het bevat alle essentiële vitaminen en mineralen die je nodig hebt om Dermatitis Perioralis tegen te gaan. Het geeft je huid een gezonde boost en is een krachtige aanvulling op je huidverzorgingsroutine.

Beauty Optimizer: Gezonde huid, nagels en vitaminen tegen haaruitval

Crème tegen Dermatitis Perioralis bestellen

Je kunt de Eye and Lip Contour Cream en Beauty Optimizer eenvoudig online bestellen op onze website. Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Verzending is gratis in Nederland en België.