Vragen over onze cosmeceuticals en supplementen

Hoe moet je de supplementen innemen?

Onze capsules kun je innemen met een glas water, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Al onze capsules kennen een dosering van één per dag.

Is gebruik van de supplementen veilig tijdens de zwangerschap?

Meer dan 90% van de vrouwen krijg tijdens de zwangerschap te maken met veranderingen in de huid. Door een droge huid zijn fijne lijntjes en rimpels sneller en duidelijk zichtbaar. Hyaluronzuur kan hier bij helpen. Ook als je zwanger bent is het gebruik veilig. Het kan er zelfs voor zorgen dat je huid minder uitdroogt en sneller herstelt na de bevalling. Hyaluronzuur injecties en fillers worden afgeraden tijdens de zwangerschap. Houd het bij onze supplementen en serums met hyaluronzuur om je huid gehydrateerd en gezond te houden.

Hoe vaak kun je een crème gebruiken?

Onze huidverzorgingsproducten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en dermatologisch getest op ieder huidtype. Door de effectieve werking is het gebruik bij een of twee keer per dag voldoende.

Werken de producten tegen rimpels?

Onze producten zijn gespecialiseerd ontwikkeld tegen huidveroudering en vooral gericht op het voorkomen van rimpelvorming. Gebruik van onze huidverzorgingsproducten en supplementen kunnen bestaande rimpels niet volledig laten verdwijnen maar wel de tekenen minder zichtbaar maken na enige tijd gebruik.

Werken de producten tegen littekens of striae?

Littekens en striae zijn zeer lastig tegen te gaan. Het meeste effect zullen onze producten hebben bij een aanpak van buitenaf én van binnenuit en zo snel mogelijk na de operatie of striaevorming. Ook hierbij is het belangrijk dat het preventief een sterkere werking heeft.

Vragen over bestellen en ontvangen

Hoe kan ik betalen?

Je kunt in de webshop betalen met iDeal, Afterpay, Belfius, KBC, Bankcontact, creditcard en gespreid betalen met In3.

Heb je problemen met de betaling van je order? Mail je vraag naar info@perfect-age.com

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen worden iedere werkdag om 23:00 uur verzonden. Je bestelling  wordt de volgende dag thuisbezorgd. Onze supplementen worden bezorgd door de brievenbus.

Kan ik mijn bestelling of abonnement wijzigen?

Onze orderwerking heeft een zeer snelle workflow, wat er voor zorgt dat kort na het plaatsen van je bestelling de order nog kan worden aangepast. Eenmaal ingepakt moeten we kijken of we wat voor je kunnen betekenen. Abonnementen kunnen te allen tijde worden aangepast en gaan in bij het eerst volgende leveringstermijn.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen voor Nederland en België worden gratis verzonden.

Duitsland, Luxemburg en Frankrijk € 5,90 verzendkosten

Overige EU landen € 11,90 verzendkosten

Buiten EU € 20,- verzendkosten

Kan mijn bestelling op een ander adres geleverd worden?

Ja, dat kan. Bij het bestellen kun je aangeven waar je je producten wilt laten afleveren. Kies de optie ‘Verzend naar ander adres’ in plaats van ‘naar dit adres verzenden’.