Professional login

WORD PERFECT AGE PROFESSIONAL

WORD PERFECT AGE PROFESSIONAL

Wil je met jouw team aansluiten bij de Professionals van Perfect Age worden? Neem contact met ons op via professional@perfect-age.com of bel 085 – 06 07 778.

Assortiment en behandelingen

Perfect Age Professional kent een unieke en complete lijn met producten voor behandelingen en huidverzorging. Het assortiment bestaat, naast de huidverzorgingsproducten uit ons assortiment, ook uit grootverpakkingen van behandelingsproducten, peelings, maskers, scrubs en lotions.

Professionals die werken met Perfect Age voeren verfrissende algemene behandelingen uit, maar ook gespecialiseerde, zoals acnebehandelingen met onze Perfect Sebo lijn, anti-aging behandelingen, vitamine C- behandelingen, glycolzuurpeelings en in combinatie met andere behandelingsmethodes en massages.

Daarnaast is het belangrijk te weten dat de samenstelling van het Perfect Age assortiment voor iedere huidtype een geschikt product voorziet.

Bestellen en adviseren

Professionals van Perfect Age hebben de mogelijkheid tegen scherpe tarieven hun behandelingsproducten in te kopen. Ook bieden wij de mogelijkheid consumentenproducten in te kopen en in de salon aan te bieden. Dit geeft de mogelijkheid tot meer contact met gebruikers van onze huidverzorgingsproducten uit jou regio.

Via onze login voor professionals (rechtsboven op de website) kun je gemakkelijk online je bestelling plaatsen en eerdere bestellingen inzien. Je kan uit verschillende betalingsmethodes kiezen. Bestellingen op werkdagen voor 23:00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.