Bij Perfect Age ben je verzekerd van een effectieve aanpak tegen huidveroudering. Ook vertragen onze supplementen en verzorgingsproducten de huidveroudering en geven je huid een gezonde boost.

Het ontstaan van Perfect Age

Perfect Age is in 2005 opgericht door een bekende cosmetisch arts in Nederland. Na een jarenlange ontwikkeling van de meest geavanceerde huidverzorgingsproducten en supplementen is dit beautymerk uitgegroeid tot één begrip in de wereld van anti-aging, huidverzorging en huidverbetering.

De kracht van Perfect Age

Vanuit onze professionele kennis van huidtypes, huidklachten en huidveroudering is Perfect Age in staat effectieve huidverzorgingsproducten te produceren. Eén van de belangrijke bestandsdelen in onze producten is hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk voorkomend bestandsdeel wat in de huid verantwoordelijk is voor hydratatie, stofwisseling en helpt bij het herstellend vermogen. Door deze werkzame stof slim in te zetten via onze supplementen en in onze huidverzorgingsproducten wordt je huid geholpen jong te blijven.

Onze beauty producten

Het aanbod beauty producten van Perfect Age bestaat uit een supplementenlijn, dat hun werking van binnenuit verzorgd en een zeer gevarieerde verzorgingslijn. De supplementen zijn onze Skin Booster en Beauty Optimizer. De Skin Booster bevat 200mg hyaluronzuur wat zorgt voor een vollere en elastische huid. De Beauty Optimizer bevat naast hyaluronzuur en Q10 ook vitamine A, B en C ter ondersteuning en preventie van huidveroudering. De huidverzorgingsproducten zijn opgedeeld in een aantal serums, bodylotions, cleansers, enz.

De oplossing voor iedere huidtype:

Perfect Age producten