Huid verbeteren met Perfect Age (2)

Huidveroudering begint al rond je 25ste levensjaar. De aanmaak van collageen neemt af. Hyaluronzuur komt minder voor in de huid. Wetenschappelijke studies geven aan dat de huid vanaf ongeveer je 25ste levensjaar ieder jaar met 1% veroudert. Om dit proces tegen te gaan gebruik je Perfect Age.

Onze cosmeceuticals en supplementen zijn formules tegen huidveroudering. Enerzijds helpen de producten je huid van binnenuit en van buiten langer gezond te blijven. Een tweede functie is het tegengaan van veroudering door de tekenen van het ouder worden minder te maken.

Fijne lijntjes oorzaak

De oorzaak van fijne lijntjes is niet moeilijk te zoeken. We hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

 • Veroudering van het lichaam. De oorzaak van fijne lijntjes is huidveroudering. je huid is strak en glad zolang onder andere elastine, collageen en hyaluronzuur voldoende aanwezig zijn in onze huid. Zodra dat afneemt wordt de huid op sommige plekken slapper en droger, wat de oorzaak van fijne lijntjes en beginnende rimpels is.
 • UV straling. De zon geeft ook vervroegde veroudering van de huid en het ontstaan van rimpels. Door de UV straling beschadigen de huidcellen en wordt je huid slapper.
 • De oorzaak van beginnende rimpels wordt ook gevonden in je gezichtsuitdrukking. Als je geregeld met een gefronst voorhoofd je werk doet, is het logisch dat de frons een lijn creëert die in je huid blijft staan. Je huid ‘vergroeit’ naar de veel voorkomende uitdrukking.
 • Roken kan de oorzaak zijn van fijne lijntjes. Dat is nog maar het begin. Als je rookt vernauwen de bloedvaten en de zuurstoftoevoer naar je huid wordt minder. Beginnende fijne lijntjes zijn dan een voorbode van snelle veroudering en onomkeerbare rimpels. Je kan deze rimpels wel minimaliseren. Zie onze producten met hyaluronzuur.
 • Blootstelling aan negatieve omgevingsfactoren kunnen ook meespelen bij de ontwikkeling van fijne lijntjes. Voorbeelden daarvan zijn heel hoge of heel lage temperaturen, vervuiling van de lucht of de zonnebank.

Naast externe en onoverkomelijke oorzaken is het erg belangrijk een gezonde levensstijl aan te houden. Veel suiker, vet en andere ongezonde voeding eten geeft je huid niet wat het nodig heeft om gezond te blijven. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en krijgt veel te verduren.

Door gezond te eten, voldoende te drinken en regelmatig te bewegen voor een goede doorbloeding kun je huidveroudering vertragen. Ouder worden we allemaal maar op de snelheid heb je invloed.

Goede huidverzorging op basis van genezende en natuurlijke ingrediënten is essentieel tegen fijne lijntjes. De eerste tekenen van huidveroudering ga je tegen met de Beauty Optimizer voor het van binnenuit tegengaan van huidveroudering. Een serum en crème kun je inzetten afhankelijk van de locatie van de rimpels.

Fijne lijntjes onder ogen

Voor de fijne lijntjes onder ogen heeft Perfect Age met cosmetische artsen, huidspecialisten een laborant een oogcrème ontwikkeld. De Eye and Lip Contour Cream. Sinds de lancering een veel gebruikt middel tegen fijne lijntjes onder ogen. Ook de huid rond de lippen is snel beïnvloedbaar hierdoor.

Door de natuurlijke ingrediënten die direct effect hebben op de huid, worden cellen versterkt en de huid strak. Ook worden de lijntjes minder zichtbaar en wordt de huidveroudering merkbaar vertraagd. Je huid zal de actieve ingrediënten opnemen en verwerken. Na het eerste gebruik heb je ongeveer twee tot drie weken geduld nodig voordat je zichtbaar resultaat ziet.

De Eye and Lip Concour Cream is ook geschikt voor de dunne en gevoelige oogledenhuid. De ingrediënten zorgen voor het volgende resultaat:

 • De huid rond de ogen en lippen wordt versterkt;
 • Wallen verminderen;
 • De huid rondom de ogen is verhelderd;
 • Vochtophopingen rondom de ogen worden verminderd;
 • Rimpels en fijne lijntjes worden vervaagd;
 • Lippen zijn voller en worden gelift.

Fijne lijntjes voorhoofd verminderen

Na de huid rond de ogen is de voorhoofd een van de meest voorkomende plekken waar je fijne lijntjes ofwel droogtelijntjes ontwikkeld. Om fijne lijntjes op je voorhoofd te verminderen is de aanpak in deze drie stappen het meest effectief:

 • Neem een supplement die van binnenuit je huid opvult en gezond maakt;
 • Gebruik een serum met effectieve werking tegen rimpelvorming, zoals het Correcting Serum;
 • Gebruik een dag- en nachtcrème met vitamine A, C en E tegen droogtelijntjes.

Perfect Age heeft specifiek voor fijne lijntjes, droogtelijntjes en beginnende rimpels drie producten die de ontwikkeling vertragen en rimpelvorming verminderen: