Huidverzorging

Verlicht uitslag op gezicht en uitbreiden met deze tips

Uitslag op gezicht, rode uitslag gezicht perfect age

Heb je last van een uitslag op gezicht? Dit kan erg vervelend zijn en je zelfvertrouwen beïnvloeden. Maar maak je geen zorgen, er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken en je huid weer te laten stralen. In deze blog lees je mogelijke oorzaken van rode uitslag in je gezicht, tips die je zelf kan toepassen om de uitslag tegen te gaan en maak je kennis met cosmeceuticals: genezende verzorgingsproducten.

Wat zijn oorzaken van rode uitslag in het gezicht?

Er zijn verschillende factoren die kunnen leiden tot een rode uitslag op je gezicht. Dit kan variëren van allergische reacties tot reacties op bepaalde omgevingsfactoren. Huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis kunnen ook rode uitslag in het gezicht geven. Enkele veelvoorkomende factoren zijn:

 • Extreme weersomstandigheden: Veel warme zonnestralen of koud weer en gure wind zijn een belasting voor je huid.
 • Chemische stoffen in huidverzorgingsproducten: Rode uitslag kan komen door stoffen die je huid juist irriteren in plaats van verzorgen.
 • Stress en vermoeidheid: Stress en moeheid verminderen je weerstand. Ook je darmflora en huidgezondheid gaat daarvan achteruit.
 • Allergische reacties: Allerlei stofjes, voedingsmiddelen en omgevingsfactoren kunnen allergische reacties geven in de huid. Denk daarbij aan chemische middelen uit de industrie, maar ook schoonmaakmiddelen in huis kunnen agressieve stoffen voor je huid bevatten.

Het is belangrijk om triggers van de uitslag te achterhalen en deze te vermijden.

Tips die je direct kan toepassen tegen uitslag op gezicht

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om de uitslag op je gezicht te verminderen. Hier zijn enkele tips:

 • Vermijd irriterende stoffen: Dit kunnen bepaalde soorten make-up, zeep of zelfs voedsel zijn.
 • Hydrateer je huid: Een droge huid kan uitslag verergeren, dus zorg ervoor dat je je huid goed hydrateert. Voldoende drinken en een goede dag- én nachtcrème helpen daarbij.
 • Eet gezond: Je huid wordt van binnenuit gevoed met vitaminen en mineralen die het nodig heeft. Eet je gezond, dan verzorg je daarmee ook je huid op een gezonde manier.
 • Gebruik de juiste huidverzorgingsproducten: Producten zoals de Renew Cream, Correcting Serum en Calming Lotion Spray helpen bij het verminderen van de uitslag.

Renew Cream, Correcting Serum en Calming Lotion Spray tegen uitslag

Perfect Age is specialist in cosmeceuticals: verzorgingsproducten met genezende ingrediënten. Drie van hun producten, de Renew Cream, Correcting Serum en Calming Lotion Spray, zijn speciaal ontwikkeld om huidproblemen zoals uitslag op het gezicht aan te pakken.

 • De Calming Lotion Spray helpt om de huid te kalmeren en direct de irritatie te verminderen.
 • Het Correcting Serum helpt bij het corrigeren van onvolkomenheden in de huidcellen en het verbeteren van de algehele huidtextuur en geeft een diepte hydratatie.
 • De Renew Cream helpt bij het vernieuwen van de huid en het verminderen van roodheid. Deze gebruik je als dag- en nachtcrème.

Het resultaat van deze aanpak is dat je direct de uitslag tegengaat. Met de vitamines en mineralen in deze crème en het serum bouw je de weerstand van je huid op een gezonde manier op.

Laat je huid weer stralen met Perfect Age

Het hebben van uitslag op je gezicht kan frustrerend zijn, maar met de juiste verzorgingsproducten kun je je huid weer laten stralen. Perfect Age biedt een reeks producten aan die speciaal zijn ontworpen om huidproblemen aan te pakken en je huid er op zijn best uit te laten zien. Dus waar wacht je nog op? Verwen je huid vandaag nog met Perfect Age.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Verzending is gratis in Nederland en België.