Huidverzorging

Skin Booster tegen huidklachten

Skin Booster tegen huidklachten

De Skin Booster van Perfect Age is een metamorfose voor iedereen met huidklachten. Of het nu gaat om een droge huid of klachten zoals eczeem of psoriasis; de Skin Booster helpt je. In deze blog leggen we je uit wat de Skin Booster is en hoe het werkt tegen huidklachten.

Hoe werkt de Skin Booster tegen huidklachten?

Het vinden van de juiste behandeling is voor sommige mensen een hele zoektocht. Soms jarenlang van alles geprobeerd; maar nog steeds jeuk en schilfers. Daar is de Skin Booster tegen huidklachten voor. De meeste mensen gaan voorbij aan het feit dat je huid een gezonde vochtbuffer nodig heeft. Een goede vochtbuffer heeft deze functies:

 • Het tegenhouden van schadelijke invloeden;
 • Het transporteren van vitaminen en mineralen;
 • Ondersteuning bieden bij de opbouw van nieuwe huidcellen;
 • Tegengaan van irritatie door de huid barrière functie.

De vochtbuffer bestaat van nature in onze huid uit het stofje hyaluronzuur. Dat is een lichaamseigen stof die vocht opslaat in de huidcellen. Deze hydratatie wordt steeds vaker ingezet als een effectief middel om eczeem, psoriasis of een droge huid tegen te gaan. De Skin Booster tegen huidklachten bestaat uit 100% hyaluronzuur, zonder vulstoffen of kunstmatige toevoegingen.

 • De vochtbalans van de huid te herstellen
 • De huidbarrière te versterken
 • Ontstekingen te verminderen
 • Jeuk en roodheid te verminderen

Hyaluronic Skin Booster: van binnenuit je huid verzorgen

Naast het gebruiken van lotions en crème voor de buitenkant van je huid, neem je de Hyaluronic Skin Booster tegen huidklachten in tegen eczeem in de vorm van capsules. Deze ‘Hyaluronic Skin Booster’ gaat huidklachten van binnenuit tegen. Ze ondersteunden de gezondheid van je huid van binnenuit.

Het is belangrijk om te onthouden dat de werking van binnenuit tijd vraagt. Je huid vernieuwd zich iedere 30 tot 40 dagen. Bij psoriasis is dat iedere 5 dagen, vandaar de schilfering. Gebruik de Hyaluronic Skin Booster minimaal een maand voor een goed resultaat.

Hyaluronzuur serum: een boost voor je huid

Een hyaluronzuur serum is een krachtige toevoeging zijn aan je huidverzorgingsroutine. Het is geconcentreerd en penetreert diep in de huidlagen, waardoor het een intensieve hydratatie biedt. Dit kan bijzonder gunstig zijn voor mensen met eczeem, omdat het helpt om de huid te kalmeren en de natuurlijke barrièrefunctie te herstellen. Het gebruik van een serum is eenvoudig:

 1. Reinig je huid zorgvuldig.
 2. Breng een paar druppels serum aan op je gezicht en hals.
 3. Masseer het zachtjes in met opwaartse bewegingen.
 4. Gebruik het regelmatig voor het beste resultaat.

Ontdek de kracht van hyaluronzuur

Ben je klaar om de strijd met eczeem aan te gaan en je huid de verzorging te geven die het verdient? Hyaluronzuur kan de sleutel zijn tot een gehydrateerde, soepele huid zonder de constante jeuk en irritatie. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van dit wondermiddel voor een gezonde, stralende huid.