Huidverzorging

Fix de jeuk met dit paardenmiddel tegen netelroos

paardenmiddel tegen netelroos (1)

Ineens jeukende galbulten en uitslag op je huid? Grote kans dat je last hebt van netelroos. In deze blog maak je kennis met een paardenmiddel tegen netelroos. Ook lees je tips en tricks om te ontdekken wat de oorzaak van netelroos kan zijn en hoe je triggers tegengaat.

Wat is de oorzaak van netelroos?

Bepaalde stoffen kunnen een allergische reactie oproepen in je lichaam. Netelroos is zo’n reactie. Vaak komt netelroos voor als je een wat lagere of lange tijd lage weerstand hebt. Door de allergische reactie werkt je immuunsysteem harder. Dat gaat ten koste van je huidgezondheid.

Als je een goede weerstand hebt, ben je niet zo vatbaar voor externe invloeden. Om de allergische reactie te verminderen, moet je je weerstand verbeteren en je huid goed verzorgen. Deze stoffen of situaties kunnen de oorzaak van netelroos zijn:

Triggers van netelroos

 • Infecties: bij een infectie door een virus of bacterie wordt je immuunsysteem direct aangevallen. Een overactieve tegenreactie zorgt voor netelroos.
 • Agressieve stoffen: kunstmatige toevoegingen aan voedsel, allergenen, insectenbeten of medicijnen en vaccinaties kunnen ook netelroos veroorzaken.
 • Te strakke kleding: druk en wrijving op de huid is een vervelende trigger om de netelroos extra actief te maken.
 • Stress: je weerstand verlaagt als je stress hebt. Netelroos kan zich beter ontwikkelen bij een lage weerstand.
 • Auto-immuunziekten zoals lupus kunnen ook netelroos veroorzaken.

Veel gestelde vragen over netelroos

Netelroos warmteuitslag

Warmte bij netelroos is geen fijne combinatie. Omdat je huid extra hard moet werken bij warmte kan de jeuk en irritatie toenemen. Netelroos wordt geactiveerd door warmte. Warmte is geen oorzaak van netelroos.

Is netelroos besmettelijk?

Nee, netelroos is niet besmettelijk. Het is een overreactie van het immuunsysteem die zich uit in huidklachten, het is geen virus of actieve bacterie die je over kan dragen.

Hoe lang duurt netelroos?

De duur van netelroos varieert per persoon en kan dagen tot maanden aanhouden. Zonder behandeling kan het vanzelf overgaan, maar dat is niet gegarandeerd. Gebruik daarom onderstaand paardenmiddel tegen netelroos.

Netelroos behandeling die je zelf kan doen

 • Identificeer de trigger: Achterhaal wat jouw netelroos activeert.
 • Draag comfortabele kleding: Dit vermindert wrijving en de kans op uitbreiding van netelroos.
 • Verminder stress: Stress is een slechte combinatie met netelroos.
 • Bouw je weerstand op: Gebruik eventueel een supplement.
 • Vermijd krabben: Koel de plekken en gebruik een verzachtende lotion.
paardenmiddel tegen netelroos

Paardenmiddel tegen netelroos

Als je alles al hebt geprobeerd, is dit paardenmiddel tegen netelroos voor velen de uitkomst. Het bestaat uit 21 vitaminen en mineralen en werkt van binnenuit tegen netelroos. De Health & Beauty Optimizer in capsulevorm helpt je huidgezondheid en weerstand te verbeteren. De vitaminen en mineralen zorgen voor een betere weerstand en gezondere huid.

Je huid wordt van binnenuit gevoed met vitaminen en mineralen die het nodig heeft. Je kunt van buiten de huid ook kalmeren en de ontstekingen remmen met de Calming Lotion Spray. Deze spray gebruik je op de huid, trekt snel in en voelt niet vet aan. Het gaat ontstekingen tegen en kalmeert de irritatie. Zo kan de huid sneller genezen en de werking van binnenuit bevorderen.

Hoe werkt het?

Neem dagelijks een capsule in gedurende twee tot drie maanden. Je zult snel resultaat zien en je klachten zullen afnemen. Na drie maanden is je huid ondersteund en je weerstand verbeterd.

De beste aanpak tegen netelroos

Een tweeledige aanpak, waarbij je zowel interne als externe middelen gebruikt, blijkt vaak het meest effectief. Zo ga je netelroos van binnenuit tegen met de Health & Beauty Optimizer, terwijl je van buiten de huid kalmeert met de Calming Lotion Spray. Deze gecombineerde methode helpt om de irritatie te verminderen en het herstel van je huid te bevorderen.

Interne ondersteuning met de Health & Beauty Optimizer

Een belangrijk aspect van de strijd tegen netelroos is de interne ondersteuning. De Health & Beauty Optimizer is speciaal ontwikkeld om je lichaam van binnenuit te voeden en te versterken. Dit supplement bevat maar liefst 21 verschillende vitamines, mineralen en antioxidanten. Deze werken   samen om je immuunsysteem te ondersteunen en ontstekingsreacties te verminderen. Door je lichaam en huid de juiste bouwstenen te geven, kun je de frequentie en intensiteit van netelroos uitbraken sterk verminderen.

 • Vitamines en mineralen voor een sterk immuunsysteem
 • Antioxidanten om ontstekingen tegen te gaan
 • Ondersteuning van de algehele huidgezondheid
 • Een capsule per dag voldoende

Externe verlichting met de Calming Lotion Spray

Naast de interne aanpak is het ook belangrijk om de huid van buitenaf te verzorgen. De Calming Lotion Spray biedt directe verlichting bij jeuk en roodheid. De spray is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen. Het aanbrengen van de lotion kan meerdere keren per dag, zodat je huid constant de verzorging krijgt die het nodig heeft om te herstellen.

 • Directe verlichting van jeuk en roodheid
 • Natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren
 • Gemakkelijk aan te brengen en snel intrekkend

Netelroos in het gezicht

Voor netelroos in het gezicht gebruik je de Renew Cream 24H. Deze dagcrème met vitamine A, C en E heeft kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen en is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Verzending is gratis in Nederland en België.