Huidverzorging

Hyaluronzuur tegen eczeem

hyaluronzuur tegen eczeem

Hyaluronzuur tegen eczeem is een ware verademing voor wie last heeft van deze huidaandoening. Eczeem is een jeukende, oncomfortabele en soms pijnlijke ervaring. Het vinden van de juiste behandeling is dan ook essentieel. Hyaluronzuur, bekend om zijn hydraterende eigenschappen, wordt steeds vaker gebruikt als een effectief middel om de symptomen van eczeem te verlichten. Maar hoe werkt dit precies en wat zijn de voordelen voor jouw huid?

Hyaluronzuur geeft hydratatie en verlichting

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die voorkomt in onze huid. Het heeft het unieke vermogen om vocht vast te houden. Daardoor blijft de huid gehydrateerd en soepel. Bij eczeem is de huid barrière beschadigd, wat leidt tot droogheid en irritatie. Door hyaluronzuur te gebruiken, help je je huid om:

 • De vochtbalans van de huid te herstellen;
 • De huid barrière te versterken;
 • Ontstekingen te verminderen;
 • Jeuk en roodheid te verminderen;
 • Eczeem van binnenuit op te lossen.

Je huid wordt iedere 30 tot 40 dagen vernieuwd. Tijdens deze vernieuwing is het opbouwen en onderhouden van voldoende vocht in de huid belangrijk. Zonder vocht wordt de huid droog, raakt het geïrriteerd en krijgen schadelijke stoffen invloed.

Met hyaluronzuur bouw je de vochtbuffer van de huid op. Dit kan van binnenuit waardoor je de aanmaak van nieuwe cellen voorziet van voldoende vocht, maar ook van buitenaf met een goede crème en een goed serum.

Van binnenuit je huid verzorgen

Naast topische toepassingen (het smeren van crème) neem je hyaluronzuur tegen eczeem in door het innemen van capsules. Deze ‘Hyaluronic Skin Boosters’ gaan eczeem van binnenuit tegen. Ze ondersteunden de gezondheid van je huid van binnenuit. Hyaluronzuur draagt bij aan:

 • Een betere hydratatie van de huid;
 • Vermindering van irritatie en jeuk;
 • Hersteld beschadigde huidcellen van binnenuit;
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels;
 • Een algehele verbetering van de huidtextuur.

Het is belangrijk om te onthouden dat het tegengaan van eczeem van binnenuit minimaal één maand tijd vraagt voor je resultaat merkt. Je huid vernieuwd zich iedere 30 tot 40 dagen. Het kost enkele weken om van binnenuit je huid te voorzien van deze noodzakelijke bouwsteen in de huid.

Hyaluronzuur serum: een boost voor je huid

Een hyaluronzuur serum is een krachtige toevoeging zijn aan je huidverzorgingsroutine. Het is geconcentreerd en penetreert diep in de huidlagen, waardoor het een intensieve hydratatie biedt. Dit geeft een positief resultaat voor mensen met eczeem, omdat het helpt om de huid te kalmeren en de natuurlijke barrièrefunctie te herstellen. Het gebruik van een serum is eenvoudig:

 1. Reinig je huid zorgvuldig.
 2. Breng een paar druppels hyaluronzuur serum aan op je gezicht en hals.
 3. Masseer het zachtjes in met opwaartse bewegingen.
 4. Gebruik het regelmatig voor het beste resultaat.

Breng ná het serum de Renew Cream 24H aan voor een langdurige hydratatie en verzorging met vitamine A, C en E.

Ontdek de kracht van hyaluronzuur

Ben je klaar om de strijd met eczeem aan te gaan en je huid de verzorging te geven die het verdient? Hyaluronzuur is de sleutel tot een gehydrateerde, soepele huid zonder de constante jeuk en irritatie. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van dit wondermiddel voor een gezonde, stralende huid.