Huidverzorging

Xerosis Cutis tegengaan met deze vitaminen

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Xerosis Cutis is een huidaandoening die je zelf kan behandelen met onderstaande tips. Een extreem droge huid komt vooral voor bij mensen met een dunne huid. Dit kunnen jonge mensen zijn, maar vooral oudere mensen krijgen last van xerosis cutis. Bij een lage weerstand of tijdens het ouder worden neemt de weerstand van je huid af. Je huid biedt bescherming tegen temperatuurwisselingen, luchtverontreiniging of chemische middelen. Xerosis Cutis is dus een gevolg van een dunne huid met een lage weerstand.

Hoe ziet Xerosis Cutis eruit?

Een extreem droge huid ziet eruit als een uitgedroogd stuk kleigrond. De huid laat diepe nerven zien, je laat veel huidschilfers los en op momenten kan het pijnlijk zijn als je op die plek de huid aanraakt. De huid op je gezicht krijgt veel te verduren, maar Xerosis Cutis kan ook voorkomen op de handen en andere delen van het lichaam.

Meer dan de helft van de mensen met Xerosis Cutis hebben in de wintermaanden en vroeg in het voorjaar het meeste last. De koude buitentemperatuur en verminderde weerstand spelen hierbij een rol. Een erg droge huid kan verschillende oorzaken hebben:

  • Slechte voeding waardoor je huid niet onderhouden wordt
  • Een onbalans in de darmflora waardoor voedingsstoffen niet bij de huid komen
  • Ouderdom waardoor de huid collageen en hyaluronzuur verliest
  • Huidverzorgingsproducten zonder actieve ingrediënten

Hoe ga je een extreem droge huid tegen?

Xerosis Cutis kun je niet oplossen in één dag. Daar heb je enige tijd voor nodig. Het beste resultaat haal je met een combinatie aanpak. De combinatie moet zijn: je huid verzorgen van buiten én van binnenuit. Xerosis Cutis ga je namelijk vooral tegen van binnenuit.

Tips tegen Xerosis Cutis

  1. Zorg voor veel vochtrijk voedsel en drink voldoende. Je huid bestaat voor een groot gedeelte uit vocht. Daarom is het belangrijk dat de vochtbalans van de huid weer gezond wordt.
  2. Probeer suiker, fastfood en vet te minimaliseren. Deze producten breken je huid af en houden een droge huid in stand.
  3. Stop met vette zalven en andere synthetische cremes of lotions. Deze maken je huid afhankelijk. Je huid moet zelf leren gezond te blijven.
  4. Zet de temperatuur tijdens het douchen op ‘net te doen’. Een te hoge temperatuur is een belasting voor je huid, vooral bij een droge huid.
  5. Gebruik voedende cremes en actieve lotions om je huid te verzorgen
  6. Neem het Beauty Optimizer supplement om Xerosis Cutis van binnenuit tegen te gaan.
xerosis cutis behandelen droge huid

Natuurlijke huidverzorging tegen Xerosis Cutis behandeling

Een extreem droge huid behandelen doe je door de huid van buiten te voeden met een creme met actieve ingrediënten. Het meest effectief is de werking van de Calming Lotion Spray, de 24H Renew Cream en het supplement Beauty Optimizer. De combinatie van deze producten versterkt het effect en zorgt ervoor dat de droogheid snel afneemt en de huid zich weer hersteld. Allen in één voordeelpakket met korting en gratis verzending.

Calming Lotion Spray

Om een droge huid tegen te gaan gebruik je allereerst de Calming Lotion Spray. Deze gebruik je op je gezicht vóór de creme en op bedekte delen van het lichaam. Deze lotion heeft verzorgende en kalmerende ingrediënten. Ook dringt het diep in de huid door wat de hydratatie sterk verbetert.

Calming Lotion

Renew Cream 24H

De crème heet Renew Cream 24H. Deze is vooral geschikt voor het gezicht en hals. De creme is verrijkt met vitamine A, C en E, bevat collageen en natuurlijke extracten en aminozuren voor een gezonde huid. Het geeft de huid een gezonde boost.

24 renew cream, rosacea creme

Beauty Optimizer supplement

Xerosis Cutis behandelen doe je ook van binnenuit. Het Beauty Optimizer supplement geeft een verdubbeling op het effect van de creme en lotion. Zo ga je van binnenuit de gevolgen van de droge huid tegen.

In dit supplement zitten 15 actieve ingrediënten. De belangrijkste vitaminen en mineralen voor je huid. Vitamine A, B-complex, C en H. Ook krijg je in dit supplement de dosering hyaluronzuur, Q10 en bioflavenioden die je nodig hebt voor een gezonde huid.

beauty optimizer sfeer 1

Deze cosmeceuticals en supplementen zitten in één voordeelpakket: Voordeelpakket droge huid. De combinatie van de Calming Lotion Spray, 24H Renew Cream en de Beauty Optimizer geeft je 15% korting. Van € 113,70 nu voor € 96,50.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:00uur. Wij bieden gratis verzending en je kan betalen met je favoriete betaalmethode.

Voordeelpakket droge huid en eczeem

Oorspronkelijke prijs was: € 115,70.Huidige prijs is: € 94,50. incl. BTW