Huidverzorging

Huidverslapping tegengaan doe je zo

Huidverslapping tegengaan

Een huidverslapping kan komen door meerdere oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is de afname van collageen en hyaluronzuur. Een andere oorzaak is het verliezen van vet, waardoor je huid minder gevuld is dan voorheen. Een huidverslapping komt ook voor na een liposuctie (vetverwijdering). Belangrijk bij een huidverslapping is de huid van buiten én van binnen te verzorgen.

Huidverslapping van buitenaf verzorgen

Een aanpak van buitenaf is de meest voor de hand liggende manier tegen huidverslapping. Een goede crème zou veel kunnen helpen bij een huidverslapping. Afhankelijk van de oorzaak is het met een crème goed te behandelen. Een goede huidverzorging kent eigenlijk twee stappen: Verzorgen en voeden.

Huidverslapping huid verzorgen

Het verzorgen van je huid waar huidverslapping is opgetreden doe je met de Anti-Glycation Cream. Deze crème beschermt de huid tegen verdere structurele verminderingen. Door de actieve ingrediënten Vitamine A, C en E, stimuleert het de productie van collageen. Hierdoor is de huid elastischer en voelt het strakker aan. Een huidverslapping van buitenaf verzorgen doe je met de Anti-Glycation Cream.

Dit doet suiker met je huid

Wist je dat suiker je huid sneller laat verouderen? Zodra er te veel suiker in de bloedsomloop zit, ontstaat een biochemische reactie tussen suikermoleculen, eiwitten en vetten. Hierdoor ontstaan “Advanced Glycation End products”. Dat zijn stoffen die het huidverouderingsproces versnellen. Hierdoor ontstaan rimpels en huidverslappingen. Om dit proces tegen te gaan ontwikkelden wij onze Anti-Glycation Cream met “triple anti-aging effect”.

De werking in je huid tegen huidverslapping:

  • Beschermt tegen vrije radicalen en schadelijke omgevingsfactoren;
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine;
  • Verstevigt de huid door de verharding van collageen en elastine-vezels te neutraliseren.

Huidverslapping van binnenuit verzorgen

Met een goede crème, zoals de Anti-Glycation Cream, ga je huidverslapping van buitenaf tegen. Je verzorgd de huid en de crème werkt in de huid. Wil je maximaal resultaat tegen huidverslapping? Gebruik dan, naast de crème, onze supplementen tegen huidverslapping. Deze gaan huidverslapping van binnenuit tegen.

Supplement hyaluronzuur tegen huidverslapping

Ons supplement Hyaluronic Skin Booster geeft de huid van binnenuit de nodige volume. Hyaluronzuur is een effectief stofje in je huid wat na je 25ste levensjaar ieder jaar geleidelijk afneemt. Glycatie van de huid versneld dit proces. Daarom voedt de Hyaluronic Skin Booster de huid van binnenuit met hyaluronzuur. Rimpels verminderen en de huid wordt steviger.

Supplement Beauty Optimizer met vitaminen tegen huidverslapping

De Beauty Optimizer is een samenstelling van 15 verschillende vitaminen en mineralen, allemaal gericht op een gezonde huid. Van binnenuit je huid verzorgen met de juiste vitaminen, geeft een maximaal resultaat, naast de crème tegen huidverslapping.

De supplementen kunnen tegelijkertijd worden ingenomen. De Hyaluronic Skin Booster voor het tegengaan van verslapping en rimpelvorming, de Beauty Optimizer voor een gezonde voeding van de huid van binnenuit. Een gezonde huid blijft langer mooi.

Hoe huidverslapping zelf behandelen en tips tegen huidverslapping

Een huidverslapping zelf behandelen doe je met bovenstaande producten: Anti-Glycation Cream en de Hyaluroninc Skin Booster, met eventueel aangevuld de Beauty Optimizer. Daarnaast ga je huidverslapping tegen door de volgende tips op te volgen:

  • Vermijd langdurig direct zonlicht

UV-straling dringt diep in de huid door en tast de elasticiteit van je huid aan. Hierdoor verliest het stevigheid en treedt er huidverslapping op. Gebruik als dagcrème in de zomer onze SUNCARE SPF30. Dit is een dagcrème met factor 30 en vitamine A, C en E.

  • Eet vochtrijk voedsel

Vocht is essentieel voor een gezonde huid. In de huid zorgt het stofje hyaluronzuur voor het vasthouden van vocht. Veel effectiever dan water drinken is het eten van vochtrijk voedsel. Groenten en fruit die veel vocht bevatten worden na het eten veel langzamer vrijgegeven dan water drinken. Hierdoor heeft je huid een veel langere tijd toevoer van vocht.

  • Rook niet of minder

Los van de gezondheidsrisico’s wat roken met zich meebrengt; het trekt een enorme wissel op je huid. Bloedvaten zijn niet meer in staat voedingsstoffen in de kleine haarvaten van de huid te krijgen. Je huid droogt uit en verslapt, rimpelvorming treedt op en je huid krijgt een grauwe kleur. Rook je al jaren en kom je er maar niet vanaf? Minimaliseer het zover mogelijk, dat geeft je huid al veel voordeel.

  • Vermijd suiker en alcohol

Suiker is een van de grootste bijdragers aan huidveroudering. Versuikering van de huid geeft rimpelvorming, uitdroging en een slechte huidconditie in het algemeen. Minder of geen frisdrank, minder of geen alcohol, meer gezonde snacks in plaats van snoep of chips, geeft de huid veel voordeel.

Effectief tegen huidverslapping

Wil je effect op je aanpak tegen huidverslapping? Gebruik de Anti-Glycation Cream en kies voor een aanpak van binnenuit met de Hyaluronic Skin Booster en Beauty Optimizer. Op werkdagen verzenden wij om 23:00 uur, altijd gratis verzending.

Voordeelpakket huidversteviging

Oorspronkelijke prijs was: € 194,60.Huidige prijs is: € 144,90. incl. BTW