Huidverzorging

Zo krijg je een strakker gezicht zonder operatie

Hoe krijg je een strakker gezicht zonder operatie?

Veel mensen streven naar een strakker gezicht zonder operatie. De huid op het gezicht verslapt bij het ouder worden. Vaak wordt gedacht dat de enige oplossing om een strakkere huid te krijgen een operatie is. Gelukkig zijn er ook andere manieren om je gezichtshuid steviger te maken. Hieronder vind je een aantal tips.

  • Gezonde voeding

Los van een gezond lichaam heeft gezonde voeding ook positieve effecten op je huid. De stevigheid en uitstraling van je gezichtshuid worden gestimuleerd door gezonde voeding. Eet daarom voldoende groenten en fruit, drink genoeg water en vermijd suikerrijk voedsel en alcohol. Dit zal bijdragen aan een frissere en strakkere huid.

  • Gezichtsmassage

Tijdens een gezichtsmassage ontspannen de spieren in je gezicht en wordt je doorbloeding gestimuleerd. Dat vermindert rimpels, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een frisse uitstraling. Je kan, met of zonder hulpmiddelen, je eigen gezicht masseren of bij een beauty salon een gezichtsmassage inplannen.

  • Verminder stress

Door stressvolle periodes ontstaan er meer lijntjes en rimpels en de huid wordt slapper. Door een te hoog cortisol gehalte wordt het collageen in de huid afgebroken.

  • Gebruik cosmeceuticals

Er zijn zoveel verschillende huidverzorgingsproducten te koop dat je niet meer weet wat wel en niet werkt. Allereerst zijn algemene crèmes vaak wel fijn voor verzorging maar hebben verder niet meer effect. Cosmeceuticals zijn huidverzorgingsproducten met actieve ingrediënten. Belangrijke ingrediënten zijn vitamine A, C en E en mineralen zoals hyaluronzuur en fruitextracten. Deze ingrediënten stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid waardoor deze steviger wordt.

Door deze tips toe te passen kun je zonder operatie werken aan een strakkere uitstraling van je gezicht. Vergeet niet dat resultaten niet altijd direct zichtbaar zijn en dat geduld en consistentie belangrijk zijn.

Een strakker gezicht met deze producten

Perfect Age is een Nederlands beauty merk sinds 2005. Het is opgericht door een bekende cosmetische arts en een team van huidspecialisten en laboranten. We ontwikkelden huidverzorgingsproducten met geneeskrachtige ingrediënten. Zo ben je verzekert dat deze producten écht werken.

De huid is een complex orgaan. Verschillende lagen, structuren en veel verschillende bouwstoffen zijn belangrijk voor een gezonde huid. De formules van Perfect Age richten zich niet alleen op het korte termijn effect maar ook op diepere huidlagen. Door gebruik te maken van actieve ingrediënten is de werkzaamheid langer.

Met deze producten krijg je een strakker gezicht zonder operatie.

Beginnende rimpelvorming op voorhoofd, wangen en kin

Gebruik als serum het Correcting Serum en als dag- en nachtcrème de Renew Cream 24H. Het Correcting Serum geeft een diepte hydratatie aan de huidcellen waardoor de aanmaak en onderhoud van huidcellen en structuren positief wordt beïnvloed.

De Renew Cream is een formule met vitamine A, C en E. Het heeft een verstevigende werking en hoge concentratie actieve ingrediënten. Beschermt de huid beschadigingen en trekt snel in.

Duidelijke rimpels op voorhoofd, wangen en kin

Een strakker gezicht zonder operatie bij al zichtbare rimpels heeft een langere weg nodig dan enkele weken, maar is niet onmogelijk. Wij ontwikkelden producten die actief werken in de oudere huid. Als eerste gebruik je het Intense Hyaluronic Serum. Met een hoge concentratie laag-moleculair hyaluronzuur (een lichaamseigen stof die als vochtbuffer in de huid functioneert) trekt tot diep in de huidlagen door. Daar ‘vult’ het hyaluronzuur de huid op. Een opgevulde huid en een gezonde vochtbalans verminderen rimpels en laten je gezicht er strakker uit zien.

Als crème gebruik je de Anti-Glycation Cream. Naast het opvullen met het hyaluronzuur serum heeft een huid met zichtbare rimpelvorming veel aan het tegengaan van glycatie in de huid. Dat doe je met de Anti-Glycation Cream. Deze crème bevat vitamine A, C en E en heeft een antioxiderende werking.

Kraaienpootjes en rimpels rond ogen en lippen

Als je last hebt van kraaienpootjes of rimpels rond ogen en lippen en de huid zonder operatie wil liften, heeft Perfect Age de oplossing. De veel gebruikte en gewaardeerde Eye and Lip Contour Cream. Lovende recensies en effectieve ingrediënten zorgen voor een strakkere huid rond de ogen en lippen zonder operatie.