Huidverzorging

Jouw huid, een kostbaar goed

De huid is ons grootste orgaan. Het is een belangrijk communicatiemiddel: als je iemand een hand geeft, is er direct huid-huid-contact. In de afgelopen periode hebben we ons op dat gebied veel moeten ontzeggen …

En als je naar iemand kijkt, kun je aan zijn of haar huid verschillende zaken inschatten, zoals:

  • Leeftijd;
  • Gezondheid;
  • Stressniveau;
  • Wel of geen roker;
  • Veel of weinig in de zon gezeten.

Daarnaast dient de huid voor bescherming: tegen bacteriën en virussen, tegen zonlicht en tegen allerlei schadelijke stoffen. Hoe meer je daar aan wordt blootgesteld, hoe meer de huid wordt aangetast. Die schade kun je op cosmetisch-chirurgisch terrein heel aardig corrigeren. We kunnen rimpels verzachten, poriën verfijnen, littekens verkleinen. We doen dat middels inspuitingen, peelings, laserbehandelingen of het chirurgisch mes. Maar daarbij beschadigen we die huid natuurlijk wél opnieuw.

Daarom is het belangrijk om het niet zover te laten komen, en de afbreuk van de huid tot een minimum te beperken. Bij mooie lentes of zomers zoals afgelopen jaren gingen we meer naar buiten dan anders. Een crème die zorgt voor een goede zonneprotectie is dan van wezenlijk belang. Wij hebben daar de Perfect Age Suncare SPF30 voor ontwikkeld.

Het beste resultaat krijgt men als deze crème wordt gecombineerd met Perfect Age Vitamin C Concentrate (dit serum zorgt voor een beschermende werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder zonlicht) en de Perfect Age 24H Renew Cream (een dag-/nachtcrème, die een dagelijkse verzorging van de huid van buitenaf biedt).

Natuurlijk is het daarnaast van essentieel belang dat we gezond (liefst biologisch-dynamisch) eten en aanvullend bepaalde voedingssupplementen gebruiken. Zo biedt de Perfect Age Beauty Optimizer een dagelijkse verzorging van de huid van binnenuit.

Perfect Age producten