hyaluronzuur supplement

Wat is een hyaluronzuur supplement

Een Hyaluronzuur supplement neem je als supplementen voor huid verbetering. Het werkt goed tegen rimpels en oneffenheden. Hyaluronzuur is een stof die al in je lichaam voorkomt. Het zorgt ervoor dat je huid elastisch, fris en glad blijft. Dit komt omdat hyaluronzuur een vochtbuffer is. Hydratatie is voor je huid heel belangrijk. Hyaluronzuur is een natuurlijk hydratatiesysteem in de huid. In tegenstelling tot collageen zorgt hyaluronzuur voor de juiste vochtbalans en collageen voor structuur en stevigheid. Lees hier meer over collageen.

Ook komt hyaluronzuur voor in gewrichten en kun je zien als smeermiddel bij gewrichten zoals knieën, schouders en dergelijke delen van je lichaam.

Welke werking heeft een hyaluronzuur supplement

Hyaluronzuur komt van nature veel voor in de huid. Het houd rimpelvorming tegen en geeft je huid een stralende glans. Een mens maakt ​​hyaluronzuur aan, maar naarmate we ouder worden, wordt dit stofzuurtje (helaas) minder gemaakt. Al vanaf ongeveer je 25ste levensjaar verliest de huid zijn volheid en glans, en kunnen lijntjes en rimpels ontstaan.

De hyaluronzuur supplementen hebben een natuurlijke werking. Van binnenuit wordt de hyaluronzuur opgenomen en verspreidt door je lichaam. Je huid ziet dit als bouwstof en gebruikt het bij de aanmaak van nieuwe huidcellen. De werking van een hyaluronzuur supplement is het beste als je iedere dag één supplement inneemt. Je lichaam breekt hyaluronzuur ook weer af, vandaar dat de werking het beste is als je dagelijks een hyaluronzuur supplement gebruikt.

Hyaluronzuur bouwt het vochtgehalte in de huid weer op naar een gezond niveau. Daarom werkt dit hyaluronzuur supplement goed bij huidklachten zoals een droge huid of eczeem.

Ervaringen van hyaluronzuur supplementen

De ervaringen bij een hyaluronzuur supplement zijn positief, mits je het voor je huid gebruikt. Hyaluronzuur supplement ervaringen tegen artrose zijn heel verschillend. Bij artrose gebruik je het supplement om de gewrichten beter te laten functioneren. Het hyaluronzuur supplement innemen is dan een alternatief voor een injectie.

De ervaringen van hyaluronzuur supplementen voor je huid worden veel gebruikt tegen rimpelvorming. Ook helpt het tegen oneffenheden. Hyaluronzuur ‘vult’ de huidcellen op, waardoor het gladder en mooier wordt.

Hyaluronzuur tegen rimpels

Geen enkel ander ingrediënt heeft zo’n hydraterende werking dan hyaluronzuur. De cellen kunnen namelijk tot 30 keer het eigen volume opnemen aan vocht. Het verfrist hierdoor de bovenste huidlagen en je huid voelt zachter en gladder. Ook ziet een goed gehydrateerde huid er stralend uit en vermindert het direct de tekenen van fijne lijntjes en rimpels.

Hyaluronzuur supplement voor je gewrichten

We kennen de voordelen van een hyaluronzuur supplement tegen rimpels. Ook gebruiken steeds meer mensen de hyaluronzuur supplementen tegen pijnlijke gewrichten. Artrose of vergelijkbare gewrichtsklachten ga je tegen met hyaluronzuur. Dit werkt omdat hyaluronzuur ook in je gewrichten zit als ‘smeermiddel’. De meest gangbare toediening is met een injectie. Om de paar maanden zet een specialist een spuit met hyaluronzuur in het gewricht.

De hyaluronzuur injectie is geen onderdeel van je verzekering en moet betaald worden. De kosten variëren tussen de € 60 en € 350.

Een hyaluronzuur supplement neem je zelf iedere dag in en kost € 29,90 per maand. Het wordt gratis thuisbezorgd en je hoeft er niet voor op pad.

De voordelen van je huid verzorgen met hyaluronzuur:

  • Hoog vochtvasthoudend vermogen, daardoor hydraterend
  • Verbetert het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid
  • Huidverstevigende en gladmakende werking
  • Ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen
  • Ondersteunt de wondgenezing en celgroei
  • Effectief tegen huidklachten zoals eczeem

Hyaluronzuur supplement kopen

Het hyaluronzuur supplement van Perfect Age is een kent een pure samenstelling van 100% hyaluronzuur. Zo ben je verzekert van een schoon product. Je koopt de hyaluronzuur supplementen in de webshop. De meeste mensen kiezen voor een doorlopend abonnement waarbij je iedere maand of iedere drie maanden de hyaluronzuur supplementen krijgt opgestuurd. De verzending is gratis en je hoeft er niet voor thuis te blijven: het wordt door de brievenbus bezorgt.

Onze hyaluronzuur capsules worden veel gebruikt tegen tekenen van veroudering van de huid en tegen huidklachten zoals eczeem. Bestel je hyaluronzuur capsules op werkdagen voor 23:59 uur, dan wordt het dezelfde dag nog gratis verzonden.

Kun je allergisch zijn voor hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die veel voorkomt in het menselijk lichaam. Dat maakt de kans op een allergische reactie heel minimaal.

Wat is belangrijker; collageen of hyaluronzuur?

Collageen heeft de functie in de huid wat zorgt voor stevigheid en structuur. Hyaluronzuur zorgt juist voor hydratatie. Beide stoffen nemen af en kunnen we aanvullen door supplementen en huidverzorgingsproducten. Zo verzorg je je huid van binnenuit én buitenaf.

Heeft het zin om hyaluronzuur te slikken?

Wetenschappers hebben gezien dat een supplement met 120-200 mg hyaluronzuur per dag al na 8 weken kan zorgen voor een vermindering van zichtbare huidveroudering. Ervaring leert dat hyaluronzuur een effectief middel is tegen eczeemklachten. Omdat de hyaluronzuur niet extra wordt aangemaakt moet je de supplementen blijven gebruiken om de huid er fris uit te laten zien.

Is gebruik veilig tijdens de zwangerschap?

Meer dan 90% van de vrouwen krijg tijdens de zwangerschap te maken met veranderingen in de huid. Door een droge huid zijn fijne lijntjes en rimpels sneller en duidelijk zichtbaar. Hyaluronzuur kan hier bij helpen. Ook als je zwanger bent is het gebruik veilig. Het kan er zelfs voor zorgen dat je huid minder uitdroogt en sneller herstelt na de bevalling. Hyaluronzuur injecties en fillers worden afgeraden tijdens de zwangerschap. Houd het bij onze supplementen en serums met hyaluronzuur om je huid gehydrateerd en gezond te houden.

Smeren of innemen? Wat werkt het beste?

Het is mogelijk om met onze Hyaluronic Serum de huid te hydrateren de huid en fijne lijntjes op te vullen. Daarnaast is het belangrijk de huid van binnenuit te voeden door voldoende groente en fruit te eten, water te drinken en aan te vullen met de Hyaluronic Skin Booster. Zo reguleer je zelf de dosis en is de opname in je lichaam niet afhankelijk van de je huid.