Een hyaluronzuur serum is een voedende serum op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur werkt effectief aan de vochtopbouw van de huidcellen waardoor je huid verstevigd wordt en gladder aanvoelt.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je huid elastisch, fris en fit blijft. Dit komt omdat hyaluronzuur een vochtbuffer is. Hydratatie is voor je huid essentieel, hyaluronzuur is een natuurlijk hydratatiesysteem in de huid. In tegenstelling tot collageen zorgt hyaluronzuur voor de juiste vochtbalans en collageen voor structuur en stevigheid. Lees hier meer over collageen aanmaken via voeding.

Ook komt hyaluronzuur voor in gewrichten en kun je zien als smeermiddel bij gewrichten zoals knieën, schouders en dergelijke delen van je lichaam.

Waarom werkt een hyaluronzuur serum goed?

De werking van Hyaluronzuur Serum is gebaseerd op het natuurlijke proces van huidvernieuwing. Een normale huid heeft iedere 28 dagen een vernieuwingscyclus. Tot ongeveer je 25ste levensjaar is je huid in staat zelf hyaluronzuur aan te maken. Daarna neemt het geleidelijk af. Het is slim om je huid hierin te ondersteunen met hyaluronzuur serum en hyaluronzuur capsules.

Welke resultaten behaal je met een hyaluronzuur serum?

  • Je huid wordt gladder
  • Huidklachten zoals eczeem nemen af
  • Je huid wordt egaler
  • Rimpels en fijne lijntjes worden ‘opgevuld’

Hyaluronzuur serum kopen

Om een hyaluronzuur serum te kopen ben je bij Perfect Age aan het goede adres. Het beautymerk Perfect Age is ontwikkeld door cosmetische artsen en huidspecialisten. Door de jarenlange ervaring in huidverjonging, huidverzorging en de aanpak van rimpelvorming is de productlijn van Perfect Age uitgevoerd met hyaluronzuur. Om een hyaluronzuur serum te kopen bestel je op het onderstaande product.